Hlas
zase mě zachraňuje
jeho hlas
někde v hloubce
nahranej
na starým vinylu
po dlouhý době
poslouchám
a doufám
že ho potkám
na druhé straně
jednou
jednou snad
infikovaná
blbostí
dnešní společností
kterou miluju
a nenávidím
omámená
& zfetovaná
životem
je mi zle
tak mě zachraň
hlase minulosti
kterej nezemřel
zůstal
na těch starých
vinylech
pro ostatní
i když ho nepochopí
jako skoro nikoho...
děkuju
děkuju ti...
Přečteno 258x
Tipy 5
Poslední tipující: Pythonissa__, Elisha, susana načeva, sinoraLee, Giginka
Komentáře (1)
Komentujících (1)