O čem vlastně je?
Anotace: zase to schytám.
Slaná i sladká,
Hrubá i hladká.
Smrt může být.
vyber si cestu,
Po které jít.
Strach z tvých očí
mizí pryč
Neboj,
dlouhá noc končí
vrať mi můj klíč!
Vlahé i mrazivé,
Teskné i jásavé.
Může být ráno,
však slovem nezměním,
co bylo dáno.
Přečteno 435x
Tipy 10
Poslední tipující: Denael, Radek.oslov.Šafárik, Bíša, Vlk v rouše, Pevya, WhiteSkull, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)