/po/ Vánoční
Anotace: ...jen tak ...pár slov ...
Přeslazenou špínu sváteční noci
odvál dětmi oloupený čas
a všude kolem nás
zůstávají pokřivené symboly
nekonečné skládačky života
lepené den ode dne
dokonalou atmosférou žití
dávkou emocí a otevřenou myslí
inspirovanou jednoduchými příběhy
o přátelství a lásce.
Svazující představa soudného dne
na okamžik odkládá se
ve prospěch uvolněné fantazie.
Přečteno 344x
Tipy 38
Poslední tipující: Žqáry, jedam, isisleo, zelená víla, Judita, j.c., trenérka, Churry, Bíša, susana načeva, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)