Hm,myslím si,že je pouze na nás,jak co prožijeme,jakým směrem se budeme duší ubírat.Já obvykle sedávám a popijím bylinné lektvárky,užívám si lásku a mír,posloucham krásnou očistnou hudbu,procházím krajinou a poznávám stromy:-)
29.12.2009 15:41:00 | susana načeva
Úsměvné a řekla bych, že pro některé typické... ovšem pozor dáti, je-li vůbec co zřáti :o) skvěle podané.
26.12.2009 11:29:00 | NikitaNikaT.