Válka v Sararevu
Anotace: řeči nikdy nenahradí opravdové činy
Před vlnou blbosti a šílenství
rozhodl jsem se zachránit
zakopat se do kypré země
ať mám klid...
měsíce jsem trávil studiem krtků
a u místní komunikace
jsem vykopal krtinec lidských rozměrů
s podestýlkou pro pohodlné ustájení
stříška byla kapota trabanta
umístěná na dvou kulatinách průměru 15cm
obehnaná impregnovanými fošnani
a doutěsněná lištičkami s výplní hlíny
Na infikovalé procházející jsem vždy bafnul
a namířil dvojstránku pornočasopisu
s roztaženým ženským pekáčem
na protest proti bombardování Sarajeva
řeči nikdy nenahradí opravdové činy
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: zenge
Komentáře (1)
Komentujících (1)