Nenávist
Nenávist je pocit,
nechci se jej zmocnit.
Chci žít v klidu, v blahu,
ona se však blíží k prahu.
Utíkám a nevím kam,
stále ji však předbíhám.
Běžím k světlu, moje spása,
ona se však stále drásá.
Utekla jsem jen tak, tak.
Změnila se na opak.
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: Metcheque, Giginka
Komentáře (0)