Hlavonožec
Anotace: ...Kocovina a kocourovina....
Příboj se zvedá
Příboj v mém těle se zvedá
Jsem plný očekávání
...ale tak znaven..
jako celý národ pouštních bojovníků
Na místě důležitém
stával maják
Dnes není tam však
...a jestli ano...
Tak ztracen v mlze utkané mořem
tápajícím neposvítí
Ne,že by nechtěl
...nebo snad nemohl...?
Počká si..
V průvanu nedokončených myšlenek
usíná.
Komentáře (3)
Komentujících (3)