Chachachá
Anotace: výsměch sobě samému
chachachá
zbyl mi jenom smích
je to blázna hlas, možná
křik či jen hřích
chachachá
směju se posměváčkům
hlasem blázna, trpkému
smíchu němých sumců
chachachá
smát se budu dál
až ptáci oněmí, možná
jsem jen blázna hlas
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Giginka
Komentáře (0)