*O srdci, duši a kapsách*
Anotace: brzká ranní, ty názvy mi asi nikdy nepůjdou :(
Do noci ťukat do kláves
a srdce strkat do kapes.
Počkat si co mě asi skolí,
bude to srdce, které bolí?
Do rána zpívat, o tom co není
a zpěvem vítat rozednění.
Počkat si až ptáci zapějí
a přinesou mi malou naději.
Z kapsy jim srdce nadrobit
a potom někam - odejít.
Aby ty prsty, co do kláves tu buší,
nevytloukly z těla i mou duši.
Přečteno 356x
Tipy 23
Poslední tipující: susana načeva, Zasr. romantik, Bíša, labuť, Psavec, Mbonita, malá slečna, jarmil, hašlerka, toulavá naděje, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)