Humanismus
Humanismus je výsledkem nudy
Ubožáků, co nezvládli své pudy
Cigaretu netípnu, ať v popelu dohoří
Ať, někdo, druhý vajgl vedle mého položí
Pak v tomto dekadentním duetu zmaru
Spočinou spolu, spočinou v páru
Mezi odpadky a zabalenými psími výkaly
Jsme psi co se na následky činů svých vysrali
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: susana načeva, Bíša
Komentáře (0)