Ustláno v tragédii
Mé jméno je Vrah.. Tvé jméno je Vražda
Panenka voodoo má ustláno v tragédii
Neboj se každého, když sama jsi každá
Život jde dál a hříšníkům nepromíjí
I kdyby prominul
..i kdyby tmu pustil poblíž světla
dozrával by v srdci mém
a ty by sis v něm četla
jako v knize věčných snílků
děkujících za nadílku
Přečteno 380x
Tipy 20
Poslední tipující: susana načeva, drsnosrstej kokršpaněl, fuu, Lioness, Zefi, rry-cussete, Severka, Psavec, malá slečna, hašlerka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)