Pár dnů
Anotace: balancování magické devítky...
Zbývá pár dnů,
rok s magickou devítkou vzal čert,
předpověď šamanů,
bilanci života jsem obrátila v žert.
Natáhni ruku,
těch potřebných je kolem tebe mnoho,
rychlostí zvuku
šíří se láska z údolí až do hor.
Nezastavíš,
ten tikot rychlé doby letí jako blázen,
nes si svůj kříž,
jen jeho tíha tě často vrátí na zem.
Za chvíli deset
už ukrojil čas z nového milénia,
klikni na reset
začni se léčit z věčného delíria.
Přečteno 326x
Tipy 34
Poslední tipující: enigman, WAYWARD, vodnař, Bíša, susana načeva, kuskus pruhovaná, labuť, zelená víla, Markéta Hl., Sýkorka07, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)