Kluku jeden ušatá...Ty jsi jako třešnička na dortu...uhlík v tom nejtvrdším stavu :)...kde ses tu vzal? Pokaždé překvapíš a pokaždé do úžasu....hmmm jdu spát dnes už nic lepšího nepřečtu..dobrou Noc17:)
29.12.2009 23:56:00 | Noc17
Tak to sis zavařil, dej si bacha..já pomeranče žeru - doslova! Dobrou chuť :-)
27.12.2009 22:33:00 | Chancer
tak koukákm,pomeranče se Mbonitě zachtělo jo? jen doufám že nebude kubánskej páč to by jí asik nejelo... :o)))
27.12.2009 22:33:00 | jedam