Anotace: Mám dny, kdy mi dělá dobře být smutný, ač vlastně nemám proč. Ale proč ne? Když mi to dělá dobře.
Sbírka: Bláznovy sonety
Lehzce zamyšlenková a pěkně čtivá. ST! si plně zasloužila... básenka Tvoja.
02.01.2010 10:37:00 | NikitaNikaT.
Spíše jsi opletený láskou-
kdopak tě odmotá?
Možná že kometa
co za chvíli přiletí
sama chce mít tebe v objetí.
Ať žije SILVESTR!
30.12.2009 23:43:00 | s.e.n
Že se nestydí darebačka, co plete hlavy... já pletu svetry a ponožky :o))
29.12.2009 08:49:00 | labuť
smutný nebuď,
vždyť víš že ta květina
jenom tobě kvete
ty jsi pro ni ten jediný
milý na světě...
28.12.2009 11:20:00 | Květka Š.
veselý i smutný,
takový je lásky svět,
jen patos není nutný,
vše ostatní můžem jenom závidět...
28.12.2009 10:22:00 | nejsembásník