Deštivý den
Anotace: Asi takhle nějak to vypadalo den po Štědrém dnu nad Brnem.
Jsem na útesu zkázy,
a mraky hořce pláčí,
v páteři mě mrazí,
a vlhké slzy smáčí.
větřík lehce pluje,
vzduch je plný sazí,
závist pamatuje,
ale vzpomínky jí schází.
Komentáře (0)