V Horečkách
Anotace: když ležíte v horečkách a přemáháte se něco s tím udělat...
Papír němý kamarád je,
oči pálí, slzy zkrápí je.
Tužka nechá stopy duše.
Spoutaná a nesvázaná,
odevzdaná, nepoutavá.
Lásko, kde jsi, ozvi se.
Srdce stále bojí se.
V horečkách sama bloudím,
soudím bludy, paranoia,
Kdo zná všechna moje jména?
Komentáře (0)