Kolem tebe
Jsem tak plná
všech pocitů
tebe a sny
Skutečnost němá
prokláda dny
spanilou nocí
s pověstí mýtů
snaží se pomoci
mé bolavé duši
přemýšlí nad tebou
proč tvůj úsměv
v mém srdci sluší
Za srdce mě vezmou
probudí krev
tvé oči a slova
nikdo netuší
jak tohle prožívám
pokaždé zas a znova
Někdy i nevnímám
ten okolní svět
Naučils mě červenání
jak stydlivý růže květ
když zhasne tma
a on se slunci klaní
Tak proč mi tvá
přítomnost pořád voní?
Přečteno 357x
Tipy 16
Poslední tipující: enigman, Bíša, modrá..., Matty09, labuť, Psavec, hašlerka, Mbonita, Giginka, malá slečna, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)