*M A S I V Y*
http://img5.rajce.idnes.cz
/d0508/2/2878/2878154_a2a3afa57f4802df2fa972a0d13eb7b2
/images/MASIVY.jpg
***
Jak skalní masivy semknuté
v horu
dvě hlavy k sobě
klestí si cestu
strmými srázy
s vzácnými květy
citolistů
s kořínky
v magmatu srdce
rozpouští
ochrannou krustu
pěšinou vzhůru
propast je všude
né každý dojde
na vrcholu
pád dolů
oběť
hoře
jen tváře
jen tváře drží v úžlabinách
ledovcové oko
***
Přečteno 307x
Tipy 44
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Markéta G., Bíša, Isquieasuus, Simísek, J's .., Kapka, modrá..., Íá, labuť, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)