Strácam svetlo
Myslím že to je o niečom inom,
my všetci ..
byť rok v nebi.
Ukradnúť čo sa dá,
napríklad Slnko..
Určite ho nikto nehľadá.
Tak začni kým som tu.
Každý na mňa kukal ,
že maličký chudák .
Až kým som neprivolal leto
a všetkých presvedčil...,
že strácajú svetlo .
Robím čo môžem ale..
cítim to stále ...
Komentáře (0)