Intimita deliria...
Ztrácely jsme se,
v intimitě deliria.
A ona pořád byla...
Ta tma.
Omámeny lehkým vánkem,
jsme strnuly uprostřed rozvinutí
a tak svět musel počkat.
Na ty dvě čajové růže...
V soukromí nereálných snů,
se Slunce otáčelo kolem Země.
(A vůbec všechno bylo moc šílený...)
A pak...?
Nechaly nás krvácet.
Měly jsme umřít?!
Nakonec jsme uvízly v trhlině,
Lithiového času.
Zamilované do vlastní vůně,
jsme uvadly
a s námi všechny naše opilé dny...
(V té intimitě Deliria...)
Přečteno 246x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
Komentáře (0)