Vzdálit..
Vzdálit se bejvá pro mne snadné
vidět váš vesmír jako bod
nemyslím si, že je to vadné
vzdalovat se jak o závod
nevzdálit se je taky snadné
spolykat prachu na mraky
jen tak mimoděk mě napadne
zatlačit vůlí na páky
z bezpočtu netů znát ten pravý
být online odsud se Zemí
pravdu bude mít ten, jenž praví
- pochlub se upgrade verzemi
stejně tečka zůstane tečka
vidím ji, když se vracím zpět
odkud? říct? neříct? - dokolečka
tančím? vím.. parket jsem si splet
Přečteno 278x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, susana načeva, Němá, harmony, Simísek, labuť, Psavec, Sýkorka07, hašlerka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)