uff..vzals mě za srdce
a pohled skelný zrodil
tvá mysl moudrá jest
o schody..o poschodí
tak vážně, na mou čest
máš glejt tu mudrce...
30.12.2009 08:33:00 | šuměnka
Kdo by neznal dávný příběh
jehož scéna tebou ve verších ztvárněna
citlivě a poutavě jak ty to umíš
ta doba hrůzy za vlády krále Herodesa.
29.12.2009 14:59:00 | s.e.n
Kde ruku tisklo rodičce a panně
a příslib světu bez bídy,bez chorob
zde zanechal svou kolébku i hrob.
Krásně napsáno...prostě nemám slov STST!!!
krásná báseň.
29.12.2009 11:26:00 | Acham