Spirituální entita
"Ty, věříš na duše?",
"ne" odtušila suše,
"jsou to skvrny tuše",
"jimiž se podepíše,
na životech, tiše,
vládce této Říše".
"A my, nic netušíce,
skrýváme své líce,
a jeho střevíce,
za závoje mlh".
Přečteno 284x
Tipy 9
Poslední tipující: Vlk v rouše, dandelion-meadow, Aurelius, Sweet KiWi, PANGÁSIUS
Komentáře (1)
Komentujících (1)