Bojuj..
Anotace: ...až do konce..
Nebud smutná, dokud neumírají andělé,
nadechni se a zapomen na noci probdělé..
Ještě hoří, hoří ten plamínek,
je ale malý jako na poušti kamínek..
Bud statečná a neboj se stínů,
postav se na nohy, už dost všech splínů..
Bojuj jako lvice, bojuj jako dřív,
chtít více štěstí a žít není žádný hřích..
Miluj, pak budeš milována,
tvá rána budou barevněji malována,
neboj se jít dál za světlem,
neboj se smát a žít spolu se světem..
Neplakej, prosím už neplakej,
svých pocitů už se nelekej,
štěstí jej hra, tak nauč se hrát,
můžeš se dál rozdávat, ale nauč se i brát...
Přečteno 562x
Tipy 12
Poslední tipující: zelená víla, Bíša, Psavec, Shnecek, malá slečna, Sweet KiWi, Nomad
Komentáře (1)
Komentujících (1)