Ticho
Anotace: Častý problém telefonování (aspoň u mě)
Ticho je strašná chvíle,
aby se to nestalo, je nutná píle.
Když se začne slov nedostávat,
odporné ticho začne nastávat.
Nikomu ticho nepřeji,
snad svými slovy někoho zahřeji.
Když nastane ticho,
je to hnus.
Nenapadne tě nic ani ho,
pro někoho je to plus.
Co je nejhorší věc při rozhovoru????
Ticho, kterého se jen těžko zbavuješ........
.....TICHO...
Komentáře (0)