Jaro nepřišlo..je to silnější, pravda.
30.12.2009 20:23:00 | Chancer
život šel
bral si své odpustky
daně,libry masa
kasa plnila se drobnými
či zela prazdnotou
srdcí popadaných kolem
platilo se vlastní krví
úsměvy i vějíři vrásek
krásek kotníky svítily
na cestu
nevěstu nahradila zima
i s polštáři prachovými
do kterých nakonec ulehneme všichni..
ST
30.12.2009 08:51:00 | Mbonita
zamrzlo zrcadlo
zamrzlo v času chrámu
až vzpomínkám je mdlo
a hůl nad sebou lámu
čí oko pohlédlo
ze zlaceného rámu
===
Jiří senior
29.12.2009 21:27:00 | j.c.
Perfektní, dynamické... akorát mě mírně nesedí verš "to byly baby" ale je to jen můj nesměrodatný dojem.
29.12.2009 12:57:00 | René Vulkán