Vrány

Vrány

Anotace: Asi ne povedená, dokonalá, ani tipuhodná...ale napadla mě,tak sem jí tu dala místo...

Kdepak jsi byla celý můj život?
...říkáš stylem "Teď mi to přijde vhod."

Myšlenka :Po dlouhé noci přichází žádné ráno...
Odleť ode mě, ty černá vráno!

Černý papír nůžkami nastříhaný na proužky,
odteď užívám si života plnými doušky.
Žádné výčitky a naděje,
že teď už se na mne život konečně usměje.
Ono tu štěstí přecejen je.

V úsměvu milované,
srdcem uctívané duše..
Možná klišé..ale nikdy nezní suše.

Myslíš,
že ji pevně držíš mezi prsty,
než naděješ se,
odletí jak naprášeného sněhu vrstvy...

Chce to víc,
ne sedět,
snad stěžovat si?
Proč zrovna ty nemáš nic.
Zamysli se...
máš přece na víc..
Nedej podezření,
na poslední dech tvých plic...

Dar života nezplatíš stěžováním,
i kdyby ho bylo na tisíc....
Autor Dev_LATea_princess, 29.12.2009
Přečteno 333x
Tipy 14
Poslední tipující: Eresiel, susana načeva, Hantec, Psavec, hašlerka, Gabi, pamp_elka, nejsembásník, Zasněný básník, Agniezka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

škoda, že některý dary nejdou darovat dál

18.02.2010 11:02:00 | zlomený a nanicovatý -__-

milé, hezké..nestěžovat si,ale dávat a rozdávat, co sám by člověk od života a druhého chtěl..bývá to láska..:o)

Jestli to bolí, není to Láska – Chuck Spezzano

29.12.2009 13:08:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí