Mrazivé ráno
Anotace: probouzí se den...
Svítá
čas prodírá se závějemi
polibek mrazu klouže po mých rtech
jak lodě mezi peřejemi.
Svítá
zapadla vůně stromořadí
stud nahých větví oblék sníh
v běl svetru který chladí.
Svítá
vločky jsou tiché jako laně
jen sklenka, z níž voní horký grog
hřeje mé prázdné dlaně.
Přečteno 440x
Tipy 22
Poslední tipující: Judita, Bajaja, Zorenka Ježková, Divoženka1, Sima, ilona, susana načeva, harmony, Mbonita, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)