Novému roku
Anotace: ...ať žije!!! (vždyť mu bude stát u kolébky sám Modrý měsíc)
Krajina dřímá v zimním snění,
Modrý měsíc jí dává třpyt,
nového roku narození
se blíží, už jen okamžik…
Nabírám sílu úplňkovou,
sváteční přání posílám:
ať je křtěn křišťálovou vodou
a je mu dáno jasných rán…
Ať bohatý je lidským štěstím
a září lidskou radostí…
ať umí pomoct od bolestí,
po kapsách nosí sladkosti…
Ať lásku lidem k zachumlání
rozdává v každé vteřině,
aby se necítili sami,
jinak než božsky nežije…
Ať kolem něj se vznáší vůně,
co láká lidi ke zpěvu,
ať plný krásných zážitků je,
stárne v rozverném úsměvu…
Přečteno 610x
Tipy 40
Poslední tipující: Sima, Houda, Žqáry, ilona, dream in emptiness, Holis, bobi bobie, j.c., Heda, Bíša, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)