Vyjímečný den
Anotace: štědrý den mi přijde hodně vyjímečný...
Vychází slunce a ticho jen auta ruší.
Rodí se dnešek, vyjímečný den.
Plný kouzel a zázraků. Srdce mé tuší,
že, dnes se stane, co opravdu chcem.
Dým pokojně šíří se vzduchem.
Vánoční cigárko náladu umocní.
Nevšednost dne cítím duchem.
Dnes se ztratí obyčejnost dní.
Komentáře (0)