Čekání...
Čekám tady vkleče
marně každý večer
na múzu, co vítr odvál
za daleké hory.
Říkat si,
že srdce bolí,
ale čas to vyléčí,
není zas tak správné asi...
Čas, ten hrany smutku zjemní,
avšak tím, co bol zažene,
je jen lidské pohlazení...
K rozehřátí srdíčka
stačí malé pousmání.
A hned velká bolístka
na menší se rázem změní...
Přečteno 338x
Tipy 6
Poslední tipující: Oťas, Isquieasuus, Bíša, carodejka, Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)