Jižan ze severu
Jsem já jižan ze severu,
zima je v mé přízni,
některý den nepřeberu,
většinou však žízním.
Grogy půlím s rumem v půli,
dělám já to sobě kvůli.
Žízním zkrátka stále,
někdy více, někdy méně,
drž se mne můj ideále,
jsem severské plémě.
Přečteno 310x
Tipy 5
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, susana načeva, carodejka
Komentáře (2)
Komentujících (2)