Těžký život umělců I.
Anotace: .................
Těžký život umělců
co jen s prázdným plátnem?
jakými barvami
pokrýt prázdná místa
co jen v mém srdci vítězí
letní slunce
podzimní listí
maluji do obrazů
svou duši
roztříštěnou ve sněhových závějích
koho jen namalovat?
vím o ní
nestyď se
neznámá
odhal mi tvé tělo
neboj se
důvěřuj mi
nejsem ten, který tě zradí
jak Jidáš
ten z cizí krve
který přátele zradil
malíř jen jsem
kterému se líbíš
buď mojí Venuší
barevně zářící
ve slunečnicových lánech
jsi dámou z Champs-Elyséese
děvkou z náměstí Pigalle
na mých obrazech
vystupuješ v rolích
o kterých sním………….
Přečteno 344x
Tipy 33
Poslední tipující: enigman, fuu, Dark Wolfy, Holis, dream in emptiness, Bíša, Dota Slunská, hašlerka, Sýkorka07, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)