Anotace: Vymyslely jsme s nejsembásníkovou, že sestavíme básnickou sbírku o tchýních.Bude se to jmenovat Tchýnin tchoř...a zde je ukázka....omlouvám se všem Luciím....
Dobrý, dobrý! A skvělá forma. Třeba se z nové družky stane hrdá orlice, co zastíní všechny slepice.
30.12.2009 09:46:00 | Zasr. romantik
...divné, mám !tři! tchýně a ani jedna nechlastá, musím si pořídit čtvrtou, třeba se trefím :)
30.12.2009 09:07:00 | WAYWARD