Anotace: chtěli po mně návod na spokojený společný život, copak se dá žít podle nějaké předlohy?
dobře napsáno ST.
31.12.2009 11:43:00 | Acham
Okamžitě předělej svůj nick
nebo s Tebou přestanu kámošit....
A máš pravdu...jeden krok dopředu, dva stranou,tři vzad...a znovu dva dopředu, jeden stranou,jeden vzad...a pořád dokola...jen nezačít stále couvat...to pak začne i bolet ...
30.12.2009 12:01:00 | kuskus pruhovaná
Mladým se to asi nebude zdát, ale tak nějak to bude, dobře si pamatuji, jak jsem chtěl žít bez kompromisů. A teď nedělám nic jiného než úkroky stranou a každý krok dopředu je víc než vyvážen následným couvnutím.
A světe div se, jdu přesto dopředu. Snad.
30.12.2009 11:19:00 | Zasr. romantik