. možná půjdu,
když jsi mne tak zdrbal.
Až otřepu se.
A v rukávu mám nabídku:
Poď taky!
Na pivo nebo na kávu.
30.12.2009 22:28:00 | a_tao
Pak bude ovšem nechráněný..ale co, nějaká jizva ho nezabije a aspoň bude vypadat jako tvrdý chlap :-)
30.12.2009 20:19:00 | Chancer
až na dřeň jsi šel
bohužel
bohudík
realista i romatik
co vidí dál než já
slova planá neříká
jen tak pro potěchu
spěchu umí poručit stát
hrát s ním tu hru
na cestu k obzoru..
já poklekám a děkuju...Básníku
St
30.12.2009 14:38:00 | Mbonita