Vzpomínka
Plyneš jak voda,
ta čistě modrá.
Mezi prst protečeš,
za jinou utečeš.
Čas je to dávný,
pro mnohé známý.
Myslela jsem, že tě znám,
však až teď poznávám
svou chybu osudnou.
Vzpomínám na chvíli ztracenou.
Vidím tě stále,
život jde dále.
Pták na větvi zpívá,
čas již zívá.
A tak jdu dál,
bez tebe dál.
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, borůfkovej shit.
Komentáře (0)