Večer
Když měsíc zhasne oblohu
a tma je všude kolem,
tak přemýšlím jen o Bohu,
svěřuji se s žalem.
Tys ten bůh
a bol má láska,
nejsi tu
a mě srdce praská.
Hlas tvůj něžné pohlazení
a dotek krásné poblouznění.
Tak usínám s myšlenkou na tebe,
však vstávat zas budu bez tebe.
Přečteno 362x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)