"...a ono to nejde"
Anotace: ONA se tak cítí, chtěla by to změnit, probudit se - ale ono to nejde...ona=já?
cítím se
v této chvíli -
jako němý divák
sleduji sama sebe
- nevnímám
nevím, co se děje
- přemýšlím
jako bezruký strojvedoucí
chci se usmát…
- kamenná tvář
chci něco říct
- ticho
chci něco dělat
- není co
jako vyprahlá poušť;
bez života, otrávená
…znuděná
cítím se
jako ve zlém snu…
chci se probudit
...a ono to nejde
Přečteno 326x
Tipy 24
Poslední tipující: divoska_jaja, Vallery, pamp_elka, Holis, TetaKazi, PANGÁSIUS, zelená víla, Lucie Luu K, Zefi, Psavec, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)