V TOM ŠUPLIKU
Anotace: /a není z něj úniku..../
V tom velkém šupliku
co je plný papíru
klíčem něhy
klíčem slov
tak zamykám
pak ve snech světu unikám
Zkouším stvořit Lyriku
Zkouším stvořit Epiku
Zkouším stvořit sebe
když v tom pořád tápu
pak se znova propadám
i když svět tak zebe
kde jen potkám
tu svou můzu
mám z ní ale hrůzu
ale je i veselo
"živote,ale to tak bolelo
já vydávám se na lov"
i když špatně chápu
pak bolí přistání
není z ní jen úniku
mám vás i v tom ŠUPLÍKU
Přečteno 252x
Tipy 24
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Frýda, PIPSQUEAK, Holis, Juraj Hrom, susana načeva, Bíša, Psavec, Květka Š., hašlerka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)