Všetko je inak
Nepotrebuješ dôvod prečo,
by som mal byť šťastný ,
tak mi aspoň pomôž.
Vidím že rozmýšľaš,
niečo zamýšľaš.
Lebo nič nieje také,
ako to chceme,
ale
nikdy nieje tak zle,
aby nemohlo byť horšie.
Tak mi aspoň pomôž ,
veď neviem čo mám robiť,
na niečo sa zmôž,
nechcem predsa tme patriť.
Zastihneš ma v hudbe ,
ktorá z hlbín vôd znie.
Tak mi to nesťažuj
Komentáře (0)