Závislost
Anotace: taková nějaká...
Jsem tichým vzdechem, nápojem eutanazie,
a obepnu tě chapadly touhy.
Jsem tvé světlo a nicota,
drze toužím po doteku tvých rtů
a vysaji Ti
poslední kapičky rozumu.
Stále cítíš výbuch vášně v konečcích prstů.
Jsem to já,
rozbouřená hladina
tryskající z kopců chtíče.
Jsem tajemnou nepochopitelnou
mlhou za úsvitu.
Každým pohledem uchvacuji
kousíček duše.
Tep se zdvihá,
pulzuje modrou tekutinou.
Porcuji Tě.
Tvá cigareta poslední
Přečteno 291x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, WAYWARD, susana načeva, zelená víla, labuť, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (1)
Komentujících (1)