Blázon , ktorý som.
Otázky sú predložené
ako obrázky pred tebou.
Stále sa pýtam,
prečo na každú otázku potrebuješ odpoveď.
Namiesto pýtania,
myslím si ,že si len na návšteva odniekadiaľ.
Smer , ktorým idem,
dáva mi priestor,
na odpoveď,
no nikto nepočuje moju spoveď.
Môžem len veriť že to bude dobré.
Keď som sa skrýval,
v tme
tajne som dúfal , že niekto tam je,
na tajnom mieste zvanom srdce.
Ty si sa díval
na moje trápenie.
Ale ja som len sníval..
o svete ,o ktorom vy nič neviete.
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, labuť, Petbab
Komentáře (0)