To je život

To je život

Anotace: Bolestná 3. Možná to mělo dobrý nápad, ale...

Sbírka: Bolestné

To se nám to podvádí,

to už každý provádí

tohle pěkný řemeslo.

To se nám to krásně lže,

na nás nikdo nemůže,

o pravdě se nehleslo.

To se nám to zatlouká,

přec se holka zakouká

do mých krásných lží.

A když na to přijde mi,

není sama na zemi,

hned se nahradí.

Lež, úplatek, podvod –

– na dobrej život návod –

to se hold vyplatí.

Poctivých kvaltem ubývá,

to už teď v módě nebývá,

hned za to zaplatí.
Autor Dragoniana, 30.12.2009
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: Cagi, susana načeva
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel