Říkadlo
Proroci se předhánějí
proroctví jim v ústech znějí
pro rok nový, další náš...
na starý jen vzpomínáš
hodnocení v duchu plyne
roku obrázky
míhají se v mysli jasné
bytí otázky...
Jaký bude, co přinese?
Lásku, štěstí, pochopení,
prý duchovní obrození...
Pevně tisknu k dlani dlaň:
"Všechno dobré ať se staň".
Přečteno 341x
Tipy 44
Poslední tipující: Antares, T-Mac, ilona, hypertenze, Helena Buchtová, Dota Slunská, střelkyně1, B.a.r.b.a.r, WAYWARD, jedam, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)