Hezké a upřímné je Tvé přání... kéž lidé by byli tací... ale... někdo, nektěří nechtějí. Přeju Ti,
Stravulko,
ať splní se Ti všecičko,
co si jen přeješ,
stále se Tě drží štěstíčko,
ty se jenom směješ...
Zdraví a také spoustu lásky,
jenom hezké chvíle, žádné vrásky,
otřepaná možná je to fráze,
ale neztrácí svou sílu, stále je na váze...
Přeji Ti mnoho úspěchů,
byť jen maličkosti pro potěchu,
buť vždy svá a šťastná,
záři jako hvězda jasná...
Já budu se ráda dívat
a Tvé řádečky s radostí číst,
občas si jen tak snívat,
mít radost, že tu s námi chceš být...
Jak na Nový rok, tak po celý rok,
ať podaří se vše, co podařit se má,
Tvé cíle jsou Ti zas kousek blíž...
02.01.2010 22:11:00 | NikitaNikaT.
Až mě tak krásné přání úplně zaskočilo.Hodně štěstí,zdraví,lásky a pohody do roku 2010 Ti přeje Marketa!:-)
31.12.2009 13:14:00 | střelkyně1
I Tobě moje přání, na literu když starý rok se sklání a dává místo tomu novému.Tak vykroč k roku dobrému!!
30.12.2009 20:08:00 | Elisha