Osobní zpověď
Občas brečím
Řeklo by se „no a?“
Ale co když „no a?“ na všechny pocity nestačí
Miluju a často to říkám o věcech
Nikdy ne o lidech
Bojím se lidí
I sebe
Nenávidím a často to říkám o lidech
Říkám to i o věcech
Nebojím se nenávidět
Jen toužím občas nenávidět silněji
Stydím se když dýchám na sklo
Stydím se když mám radost z padajícího sněhu
Stydím se když uhýbám pohledům a pak je kradu
Utápím se v Rothkových barvách
Smývám svůj pracně vytvořený obličej
Jsem ještě děcko
Děcko kterému bude brzo táhnout na třicítku....
Přečteno 274x
Tipy 17
Poslední tipující: Ishtar, Striptérka, bloumej očima, Holis, Psavec, LaVendel, rry-cussete, stmivani.na.lepsi.casy, malá slečna, Bíša, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)