SIlVESTR
Anotace: PŘÁNÍ DO NOVÉHO ROKU.
SILVESTR
Dvanáctá hodina odbyla,
Silvestr se vkrádá tiše k nám.
Já bych tu s ním pobyla,
na večer se nachystám.
Vím ,že to bude divoký,
lidé už se chystají
připravují rachejtle a boucháky
Této zábavy se nevzdají.
Já mám raději klid a pohodu,
vím,že mě jiní nechápou.
Já už jiná asi nebudu,
na Silvestra mi i slzy ukápnou.
Přeji Vám do nového roku,
plno lásky,štěstí a pohody
něco dobrého jídla a chutného moku,
ať nezažijem žádné nehody
Přečteno 536x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Linzerka, Květka Š., hašlerka, Elisha
Komentáře (4)
Komentujících (4)