Anotace: ...
to je zajimawa báseň..... a taky je zajimawý, ze když je nějaká báseň negativní, tak se hodne lidem nelíbí..
přesto, že je negativní, tak má určitý smysl. Tahle se dívá očima jednoho netrpělivého a zoufalého jedince a právě proto nám poukazuje, jak můžeme skončit. Takže je nakonec pozitivní, ale to každej cítí asi jinak..
03.12.2005 20:59:00 | Meliorist