Malíř
Malíř má krásný vlasy
minulosti a mě
zajímalo co s tím
Obrazy mě podobný maloval
do noci a já pak ani
nezaplatil za
chmurný díla infarktů
v maskách veselí
Ta žlutá kazí skutečnost
vždyť celou svou
dobu procházel jsem
alejí zhasnutých světel
a občas se válel na
zmoklém listí
s kudlou v břiše
Hlavní je že byla tma
Malíř má krásný vlasy
minulosti ale já
jsem asi sklouznul někam
jinam nebo si to nepamatuju
On zapomněl a hraje si
na malíře s krásnými
vlasy
minulosti
Přečteno 264x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, susana načeva
Komentáře (1)
Komentujících (1)